DIGICO
KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG

KULCSKÁRTYÁS
HOTEL RENDSZEREK
RFID ÉS BIOMETRIKUS
RENDSZEREK
NAGYBIZTONSÁGÚ ZÁRAK
ÉS FŐKULCSOS RENDSZEREK

Anviz ujjlenyomat fingerprint biometric arcfelismerés írisz azonosítás

TERMÉKEK

Hotel beléptető rendszerek

Kulcskártyás hotel beléptető rendszereink között egyaránt megtalálhatók az offline és online zárak mágnes, chip vagy proxymity kártyás használattal. Offline záregységeink falcos és falcnélküli ajtókra is fölszerelhetők. A rendszerek kezeléséhez, kártyák írásához magyar nyelvű szoftvereket és dokumentációt adunk. A PMS interfész a Magyarországon leggyakrabban használt front-office programokhoz szinténrendelkezésre áll.

Irodai/vállalati beléptető rendszerek

Az irodai/vállalati beléptetők terén RFID és biometrikus azonosítású termékeket kínálunk. A DÉNY cég Optimal sorozata nagy tudású, de egyszerűen, akár az ajtó átalakítása nélkül telepíthető megoldást nyújt. Az Anviz biometrikus termékeivel pedig nem csak a beléptetés, hanem a jelenléát nyilvántartás is könnyen megoldható. Egyajtós beléptetésre pedig PIN-kódos záregységet kínálunk.

Főkulcsos rendszerek

Azoknak az érdeklődőinknek ajánljuk figyelmébe a közepes és magas biztonságot nyújtó zárbetéteinket, akik esetén a kulcsos zárás továbbra is követelmény.

Nagybiztonságú elektronikus/motoros zárak

A beléptetés biztonsága nagyban függ az alkalmazott záraktól: hiába a nem szabotálható kártya, ha az ajtó zárt állapotban való tartása nem megfelelő. Erre a problémára nyújtanak megoldást a DÉNY cég nagybiztonságú elektronikus és motoros zárai, akár többpontos zárású kivitelben is.

Beléptető rendszer termékek