DIGICO
KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG

KULCSKÁRTYÁS
HOTEL RENDSZEREK
RFID ÉS BIOMETRIKUS
RENDSZEREK
NAGYBIZTONSÁGÚ ZÁRAK
ÉS FŐKULCSOS RENDSZEREK

Anviz ujjlenyomat fingerprint biometric arcfelismerés írisz azonosítás

AZ ALAPÍTÁSTÓL NAPJAINKIG

Cégünk jogelődje, a Digico Bt. 1991. márciusában alakult kizárólag magyar magánszemélyek részvételével, akik korábban a mérés- és irányítástechnika területén 1986-óta, egy kutatás-fejlesztéssel illetve kis sorozatú gyártással foglalkozó cégnél együtt dolgoztak. Az alapítók folyamatos szakmai és gazdasági fejlődést, valamint stabil piaci jelenlétet tűztek ki célul, aminek eredményeképpen a társaság 1993-ban kft-vé alakult.

A kezdetben épületautomatikai rendszerek fejlesztésével és gyártásával induló vállalkozás 1996-tól új profillal egészült ki: a francia Dény Security vállalat szállodai beléptető rendszereinek forgalmazásával és üzembe helyezésével. Ez a kapcsolat 1999-től egy hosszútávú fejlesztési és gyártási együttműködéssé alakult át, aminek eredményeképpen cégünk immár 5 éve kizárólagos magyarországi képviselőjévé vált  a Dény Security-nek.

Beléptető rendszerek

Tevékenységünk bővítése és azon igény miatt, hogy megrendelőinknek a lehető legteljesebb kínálatot tudjuk nyújtani a beléptető rendszerek területén, 2014-ben szerződést kötöttünk a biometrikus nyilvántartó és beléptető rendszerek területén az egyik piacvezető vállalattal, az Anviz Technology-val.

Az értékesítés mellett a rendszerek üzembe helyezése, szervizelése (24 órás expressz szolgálat) és karbantartása, valamint a megfelelő terméktámogatás nyújtása is tevékenységünk fontos részét képezi.

Célunk egy elégedett ügyfélkör kialakítása és fenntartása, amelyet a folyamatosan bővülő termékkínálat, a megfelelő árszínvonal, a megbízhatóság és az általunk nyújtott szolgáltatások megfelelő színvonala biztosít.

 

Bízunk abban, hogy a jövőben  Önt is Partnereink között  üdvözölhetjük!