DIGICO
KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG

KULCSKÁRTYÁS
HOTEL RENDSZEREK
RFID ÉS BIOMETRIKUS
RENDSZEREK
NAGYBIZTONSÁGÚ ZÁRAK
ÉS FŐKULCSOS RENDSZEREK

Anviz ujjlenyomat fingerprint biometric arcfelismerés írisz azonosítás

FŐKULCSOS RENDSZEREK TERVEZÉSE

Az általunk forgalmazott főkulcsos rendszerek tervezéséhez, kialakításához megrendelőinkenk segítséget nyújtunk. Ez annál inkább fontos, mert egy informatív árajánlat kéréshez is szükséges a rendszer fő összetevőinek pontos ismerete (zárbetétek és főkulcsok mennyisége stb.).

A következő lépések szerint készítheti el Ön is a főkulcsos rendszerének tervét, az úgynevezett nyitási táblázatot (fontos az egymást követő lépések sorrendjének betartása):

  1. Az épület(ek) tervrajzán számozzon meg és nevezzen el minden ajtót, amelyre a főkulcsos rendszert kérni fogja.
  2. A helyiségek funkcióinak megfelelően csoportosítsa részlegekbe az ajtókat (akár egy egész épület is lehet egy részleg), így meghatározható, mennyi független főkulcsból kell felépíteni a rendszert. Ehhez támpont lehet a létesítmény szervezeti felépítése is. Jelölje ezeket a részlegeket R1, R2 ... stb. jelzéssel. Maradnak mindig részleghez nem rendelhető ajtók, ezek általában a közös használatú helyiségek, amelyek szintén független főkulcsok alá rendelhetők.
  3. Gyűjtse össze azoknak a felhasználóknak a neveit, akik valamilyen főkulcsot fognak kapni. Itt szintén a cég szervezeti felépítése illetve munkakörök alapján lehet a legkönnyebben meghatározni egy-egy személy mozgási területét.
  4. Az így kapott információk alapján töltse ki az alábbi linkről letölthető nyitási táblázatot (nyitási táblázat), majd küldje el részünkre az árajánlat kérés során.
A végleges rendszer megtervezéséhez folyamatos támogatást nyújtunk, amely díjmentes, ha rendszerét tőlünk rendeli meg.
Főkulcsos rendszer vázlat