Alapítva 1991

english

 

Az alapítástól napjainkig


    Cégünk jogelődje, a Digico Bt. 1991. márciusában alakult kizárólag magyar magánszemélyek részvételével, akik korábban a mérés- és irányítástechnika területén 1986-óta, egy kutatás-fejlesztéssel  illetve kis sorozatú gyártással foglalkozó cégnél együtt dolgoztak. Az alapítók folyamatos szakmai és gazdasági fejlődést, valamint stabil piaci jelenlétet tűztek ki célul, aminek eredményeképpen a társaság  1993-ban kft-vé alakult.

   

    A kezdetben épületautomatikai rendszerek fejlesztésével és gyártásával induló vállalkozás 1996-tól új profillal egészült ki: a francia Dény-Fontaine szállodai beléptető rendszerek üzembe helyezésével. Ez a kapcsolat 1999-től egy hosszútávú fejlesztési és gyártási együttműködéssé alakult át.


    Tevékenységünk bővítése és azon igény miatt, hogy megrendelőinknek a lehető legteljesebb kínálatot tudjuk nyújtani a beléptető rendszerek területén, 2005-ben nagykereskedelmi szerződést kötöttünk az Euro-Elzett Kft-vel.


    Az értékesítés mellett a rendszerek üzembe helyezése, szervizelése (24 órás expressz szolgálat) és karbantartása, valamint a megfelelő terméktámogatás nyújtása is  tevékenységünk fontos részét képezi.

 

    Célunk egy elégedett ügyfélkör kialakítása és fenntartása, amelyet a folyamatosan bővülő termékkínálat, a megfelelő árszínvonal, a megbízhatóság és az általunk nyújtott szolgáltatások megfelelő színvonala biztosít.


    Bízunk abban, hogy a jövőben  Önt is Partnereink között  üdvözölhetjük!

 

digico © 2008 Minden jog fenntartva!