Alapítva 1991

english

Protector off-line rendszer 


    A DOM Protector zárbetétekből egyszerűen kialakítható egy off-line beléptető rendszert, ahol egyszerűbb esetben a belépési jogosultságokat a zárbetétek memóriái tárolják.

    Az alábbi ábrán egy tipikus Protector off-line rendszer vázlata látható:
 
Off-line beléptető rendszer Protector zárbetétekkel
 
   Ebben a kiépítésben a zárbetétek tárolják a belépési jogosultságokat, így egy már működő proximity kártyás beléptető rendszerbe is könnyen integrálhatók a DOM Protectorok. Egy speciális tervezésnek köszönhetően akár 32 000 db proximity média kezelését is el tudja látni a rendszer. Ez a tulajdonsága és könnyű telepíthetősége szinte minden felhasználói igényt ki tud elégíteni.

   Ha a belépési jogosultságok folyamatos adminisztrálására van szükség, de nincs helyi hálózat (vagy nem építhető ki), akkor intelligens transzponder kártyákkal (Hitag S) kialakítható egy decentralizált off-line rendszer. Ekkor a jogosultságok kizárólag a kártyára íródnak be, és nem kell a zárbetéteket felprogramozni.
 
    A Protector zárbetétek memóriájukban eltárolják az eseményeket, amelyek egy beépített infravörös kapcsolaton keresztül egy számítógép (vagy PDA) segítségével lekérdezhetők.
 

digico © 2008 Minden jog fenntartva!