Alapítva 1991

english

Főkulcsos rendszerek tervezése

 
   Az alábbiakban a főkulcsos rendszerek tervezéséhez, kialakításához szeretnénk segítséget nyújtani. Ez annál inkább fontos, mert egy informatív árajánlat kéréséhez is szükséges a rendszer fő összetevőinek pontos ismerete.

   A következő lépések szerint készítheti el Ön is a főkulcsos rendszerének tervét, az úgynevezett nyitási táblázatot (fontos az egymást követő lépések sorrendjének betartása):
 
  1. Az épület(ek) tervrajzán számozzon meg és nevezzen el minden ajtót, amelyre a főkulcsos rendszert kérni fogja.
  2. A helyiségek funkcióinak megfelelően csoportosítsa részlegekbe az ajtókat, (akár egy egész épület is lehet egy részleg) így meghatározható, mennyi független főkulcsból kell felépíteni a rendszert. Ehhez támpont lehet a létesítmény szervezeti felépítése. Jelölje ezeket a részlegeket R1, R2 ... stb. jelzéssel. Maradnak mindig részleghez nem rendelhető ajtók,  ezek általában a közös használatú helyiségek.
  3. Gyűjtse össze azoknak a felhasználóknak a neveit, akik valamilyen főkulcsot fognak kapni. Itt szintén a cég szervezeti felépítése alapján lehet a legkönnyebben meghatározni egy-egy személy mozgási területét.
  4.  

digico © 2008 Minden jog fenntartva!